Savolaisfirmat lähtivät mukaan käsidesitalkoisiin

Siilinjärveläinen kemianyritys Reagena ja kuopiolainen alkoholivalmistaja Lignell & Piispanen ovat yhdistäneet osaamisensa ja kapasiteettinsa käsidesin tuotantoa varten.

Reagena tekee normaalioloissa diagnostisia testejä ja reagensseja teollisuuden ja tutkimuksen käyttöön. Lignell & Piispanen tunnetaan etenkin likööreistään.

Suunnanmuutoksen sai aikaan koronaepidemia.

Yrityskaksikko tuo heti pääsiäisen jälkeen markkinoille uuden tuotteensa, joka kantaa nimeä Reagena Käsidesi.

Käsidesivalmisteen resepti on Reagenan laatima, ja tuotteen valmistaminen ja pakkaaminen hoidetaan Lignell & Piispasen tehtaassa.

”Halusimme omalta osaltamme olla tekemässä kaikkemme, että suomalaiset voisivat paremmin ja että käsihygieniasta huolehditaan kunnolla”, taustoittavat Reagenan toimitusjohtaja Anu Mickels ja Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen yhtiöiden tiedotteessa.

Savolaista käsidesiä tulee myyntiin sekä apteekkeihin että päivittäistavarakauppoihin. Sitä toimitetaan myös suoraan terveydenhoitosektorille.

(Kuva) Kirsi Räikkönen (vas.) ja Anu Mickels kiittelevät viranomaisten nopeaa toimintaa, jonka ansiosta uusi käsidesituote saadaan kauppojen hyllyille pikavauhtia.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia