Kemianteollisuus ry:n uudeksi puheenjohtajaksi Nesteen Markku Korvenranta

Kemianteollisuus ry:n seuraavaksi puheenjohtajaksi kaudelle 2023 on valittu Neste Oyj:n Öljytuotteet-liiketoimintayksikön johtaja ja johtoryhmän jäsen, diplomi-insinööri Markku Korvenranta.

Varapuheenjohtajiksi valittiin Berner Osakeyhtiön toimitusjohtaja Antti Korpiniemi, Satatuote Oy:n toimitusjohtaja Heikki Marva ja Nokian Renkaat Oyj:n Senior Vice President Manu Salmi.

Markku Korvenranta pitää kunniana mahdollisuutta päästä johtamaan Suomen teollisuuden kivijalan, kemianteollisuuden, edunvalvontaa ja järjestön Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa

”Kemialla ratkaistaan globaalit haasteet, ja me voimme olla iso osa sitä ratkaisua, kokoamme suurempia. Tulevaisuus on tekoja. Uskon ja luotan valoisaan tulevaisuuteen, koska ratkaisut ovat omissa käsissämme”, Korvenranta sanoi puheessaan.

”Toivotan Markku Korvenrannan lämpimästi tervetulleeksi Kemianteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajaksi. Markku on kemianteollisuuden todellinen ammattilainen ja johtaja, jolla on vahva näkemys, miten toimialaa kehitetään”, sanoo Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto tiedotteessa.

”Markku on ollut tänä vuonna Kemianteollisuus ry:n hallituksen varapuheenjohtaja, joten hän tietää, millaiseen organisaatioon tulee puheenjohtajaksi. Samalla kiitän lämpimästi hallituksen nykyistä puheenjohtajaa, Borealis Polymersin toimitusjohtaja Salla Roni-Porasta.”

(Kuva Neste Oyj) Markku Korvenranta on vetänyt Nesteen Öljytuotteet-liiketoimintayksikköä kesästä 2021. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Borealiksessa ja Marquard & Bahlsissa.


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken yhden yön kylpyläloman kahdelle.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia