Tilaa maksuton uutiskirje!

Kemiamedian uutiskirje tuo sähköpostiisi parin viikon välein tuoreimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken Ruissalo Span yhden vuorokauden miniloman kahdelle.

Paketti sisältää yöpymisen kahden hengen Superior-huoneessa, buffet-aamiaisen sekä sauna- ja allasosaston + kuntosalin vapaan käytön.

Palkinnon arvo on 210 euroa. Suoritamme arvonnan 19. joulukuuta ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Lahjakortti on voimassa 31.5.2023 asti.

P.S. Jos et ole varma, tuleeko uutiskirje sinulle jo nyt, voit tilata huoleti ja osallistua samalla arvontaan. Tuplaosoitteet poistuvat automaattisesti uutiskirjeen lähetysvaiheessa.

Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi:

 

P.S. Eikö tilaus onnistu? Jos olet ollut aiemmin tilaajana ja perunut uutiskirjeen, uudelleentilaus ei onnistu lomakkeen kautta. Voit lähettää viestin osoitteeseen [email protected], niin lisäämme sinut listalle.

 

Uutiskirjeen tuotanto rahoitetaan asiakkaidemme mainoksilla, joita julkaistaan uutiskirjeissä ja suoraviesteinä.

Emme luovuta osoitteistojamme ulkopuolisille. Lue tästä rekisterien tietosuojaseloste.

Jos haluat myöhemmin lopettaa uutiskirjeiden ja suoraviestien tulon, voit tehdä sen koska vain klikkaamalla viestien lopussa olevaa peruuta-linkkiä.

 

Uusin uutiskirjeemme

 

Kemian uutiskirje 21/2022
24. marraskuuta

Maistuvan kananugetin tekemiseen ei tarvita kanaa

Tulevaisuuden ruoka täytyy nähdä uusin silmin, sanoo biotekniikan tohtori, Nordic Foodtech VC:n perustaja ja sijoitusjohtaja Lauri Reuter. Kahvi, suklaa ja kanapihvi voidaan kasvattaa myös bioreaktorissa.

Lue uutiskirje tästä

 

Tilaa myös sisarlehtiemme uutiskirjeet

Uusiouutisten tai TTT:n uutiskirjeen tilaajana saat Kemia-lehden alennettuun hintaan!