Maksuton uutiskirje

tuo sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja tiedot alan toimijoista, tapahtumista ja työpaikoista.

 

 

Tilaamalla uutiskirjeemme osallistut arvontaan, jossa voit voittaa vuorokauden kahdelle valitsemassasi Holiday Clubin kylpylässä!

 

Kylpyläloma arvotaan 30. huhtikuuta 2024. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Huom! Jos et saa uutiskirjettä tilaustasi seuraavana torstaina, käy tarkistamassa, onko viesti joutunut roskaposteihin tai johonkin muuhun meiliboksisi alalaatikkoon. Voit sieltä ohjata uutiskirjeet tulemaan jatkossa perille asti.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

P.S. Eikö tilaus onnistu? Jos olet ollut aiemmin tilaajana ja perunut uutiskirjeen, uudelleentilaus ei onnistu lomakkeen kautta. Voit lähettää viestin osoitteeseen [email protected], niin lisäämme sinut listalle.

P.P.S. Jos et ole varma, tuleeko uutiskirje sinulle jo nyt, voit tilata huoleti ja osallistua samalla arvontaan. Tuplaosoitteet poistuvat automaattisesti uutiskirjeen lähetysvaiheessa.

Tilaa myös sisarlehtiemme uutiskirjeet ja osallistu arvontoihin!

 

Yhdessä kohti kiertotaloutta ja vastuullista kuluttamista:
Uusiouutiset

 

Ajankohtaista työhyvinvoinnista ja työterveydestä:
Työ Terveys Turvallisuus

 

Tuoretta tietoa ja arkea helpottavia vinkkejä mielen hyvinvoinnista:
Tunne & Mieli

 

Kotimaanmatkailun tuoreimmat kuulumiset ja lomailuvinkit:
Parastasuomessa.fi

 

Uutiskirjeen tuotanto rahoitetaan asiakkaidemme mainoksilla, joita julkaistaan uutiskirjeissä ja suoraviesteinä.

Emme luovuta osoitteistojamme ulkopuolisille. Lue tästä rekisterien tietosuojaseloste.

Jos haluat myöhemmin lopettaa uutiskirjeiden ja suoraviestien tulon, voit tehdä sen koska vain klikkaamalla viestien lopussa olevaa peruuta-linkkiä.

 

Lue uusin uutiskirjeemme:

Kemiamedian uutiskirje 25. huhtikuuta 2024

 

”Onnistuttu lähes mahdottomassa” – Yrittäjäsiskokset palkittiin vuoden elintarvikeinnovaatiosta

”Tajusimme heti, että tämä rokkaisi!” Pohjalaistilalta ponnistavat Annamari Jukkola ja Marjaana Vuorio kehittivät kaurapohjaisen vaihtoehdon vuohenjuustolle.

Palkinnon vastaanottivat Mö Foodsin toimitusjohtaja Annamari Jukkola ja brändijohtaja Marjaana Vuorio. Kuva: Messukeskus.

 

Seuraava uutiskirje ilmestyy 2. toukokuuta 2024. Katso kaikki aikataulut täältä.

Tilaa myös sisarlehtiemme uutiskirjeet