Palveleva laatumedia

Kemiamedia on suosittu, kokeneen ja arvostetun tiimin tuottama verkkomedia. Lukijoinamme ovat kemian ja lähialojen kotimaiset asiantuntijat ja päättäjät.

Emme ole pelkkä mainospaikka – kemia on meille elämäntapa ja asiakkaidemme etu sydämen asia. Tarjoamme näkyvyyttä, luovuutta, hyötyä ja hymyjä.

Miksi mainostaa Kemiamediassa?

 1. Vahvistamme brändiänne arvostetussa mediassa. Nostamme esiin kiinnostavimmat uutiset, tapahtumat, tuotteet, ratkaisut, osaajat, työpaikat ja uramahdollisuudet.
 2. Tavoitamme fiksut lukijat: kemian ja lähialojen tutkimuksen, teollisuuden ja koulutuksen, laboratorio- ja bioalan, kiertotalouden, prosessiteollisuuden ja ympäristönsuojelun ammattilaiset. Neljä viidestä töissä olevasta lukijastamme osallistuu hankintapäätöksiin.
 3. Säästämme aikaanne ja vaivaanne. Toteutamme monipuoliset mainosratkaisut joustavasti ja nopeasti, teitä kuunnellen ja palvellen. Myös avaimet käteen -tuotanto onnistuu ketterästi.
 4. Tarjoamme mitattavaa näkyvyyttä. Mainostajana saatte selkeät seurantaraportit uutiskirjeistä, suoraposteista, kaupallisista artikkeleista ja blogeista.
 5. Autamme teitä viestimään asiantuntevasti ja luotettavasti. Alan tutkimus, teollisuus, koulutus ja säännökset ovat meille tuttuja.
 6. Tunnemme lukijamme, ja lukijamme tuntevat meidät. Kokenut tiimimme on toiminut alan arvostettuna lipunkantajana vuodesta 2002.

”Arvostan asiantuntevaa, ammattitaitoista ja ystävällistä tiimiänne. Mainosmediana kanavanne ovat osoittaneet hyvän tehonsa kerran toisensa jälkeen.”

– toimitusjohtaja Harri Köymäri, Hosmed Oy


Kemiamedian uutiskirje ilmestyy torstaisin:

Katso aikataulut ja erikoisjakelut 


Katso alta tiedot kaikista kanavistamme ja ota yhteyttä
– palvelemme ilomielin!

Myyntipäällikkö Seija Kuoksa
puh. 040 827 9778, seija.kuoksa(at)kemiamedia.fi

Myyntipäällikkö Jaana Koivisto
puh. 040 770 3043, jaana.koivisto(at)kemiamedia.fi

Voit lähettää viestin myös lomakkeella, jonka löydät alempaa sivulta. Vastaamme tuota pikaa!

Verkkosivusto kemiamedia.fi

Voit valita nettibannerit, kaupalliset artikkelit ja kumppaniblogit. Yhdistä edullisesti nettimainos uutiskirjeeseen!

Uutiskirje

Kemiamedian suosittu uutiskirje välittää torstaisin alan tuoreimmat uutiset. Mainosta tehokkaasti tuhansille ammattilaisille ja päättäjille!

Suorapostitus

Räätälöidyssä suorapostituksessa koko viesti on varattu teille. Valitse lähetyspäivä ja tavoita supertehokkaasti uutiskirjeemme lukijat!

Rekrytoi osaajat

Tavoita tehokkaasti kemian ja lähialojen ammattilaiset – myös ne halutuimmat osaajat, jotka eivät seuraa muita rekrykanavia.

Kaupalliset artikkelit ja blogit

Kerro enemmän artikkelissa tai blogissa. Juttu julkaistaan verkossa ja kolmessa uutiskirjeessä.  Teemme myös avaimet käteen -toteutuksia!

Tutkittua tietoa:

 • 95 % lukijoista on Kemiamediaan tyytyväisiä.
 • 93 % tutustuu itseään kiinnostaviin mainoksiin.
 • 89 % saa mainoksista hyödyllistä tietoa.
 • 80 % työssäkäyvistä osallistuu hankintapäätöksiin.
 • 66 % toimii asiantuntija- tai esimiestehtävissä.
 • 45 % toimii tutkimus- tai laboratoriotehtävissä, 31 % yliopistoissa tai oppilaitoksissa.
 • Lähde: JHelske Research.

Lähetä viesti, vastaamme sinulle tuota pikaa!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Kemiamedian uutiskirje tuo sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Arvomme palkintoja uusien uutiskirjetilaajien kesken.

> Tilaa tästä maksuton uutiskirje 

Toimimme verkossa

Viimeinen tiimimme tuottama Kemia-lehti ilmestyi joulukuussa 2022. Tuotamme tätä nykyä verkkojuttuja ja uutiskirjeitä. Lue tästä juhlanumero 7/2022.