Osallistu arvontaan ja voita Kemiamedian sisarjulkaisun Tunne & Mieli -lehden tuorein numero!

 

Olet mukana arvonnassa, kun täytät ja lähetät alla olevan lomakkeen viimeistään 15. elokuuta 2024.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Maksuton uutiskirje

tuo sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Tilaamalla uutiskirjeen olet mukana arvonnassa, jossa pääsyliput kahdelle Helsingin Messukeskuksen syyskauden tapahtumaan!

 

Tilaa Kemiamedian maksuton uutiskirje täältä

Lippupaketti arvotaan 1. syyskuuta 2024. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

 

Kemiamedian kesäkuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 17.6.2024 Tunne & Mieli -lehden numero, jonka voitti Marja Pyykkö. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian toukokuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 17.5.2024 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on postitettu voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian huhtikuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 16.4.2024 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on postitettu voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian maaliskuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 15.3.2024 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on postitettu voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian helmikuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 15.2.2024 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on postitettu voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian tammikuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 12.1.2024 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on postitettu voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian joulukuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 12.12.2023 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on lähetetty voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian marraskuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 7.11.2023 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on lähetetty voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian lokakuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 6.10.2023 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on lähetetty voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian syyskuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 4.9.2023 Tunne & Mieli -lehden numero, joka on lähetetty voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian elokuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 4.8.2023 Matkailulehden numero, joka on lähetetty voittajalle. Parhaat kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian kesäkuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 15.6.2023 Matkailulehden numero, joka on postitettu voittajalle. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

Kemiamedian toukokuun arvonta

on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 15.5.2023 Matkailulehden numero, joka on lähetetty voittajalle. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

 

Kemiamedian huhtikuun arvonta on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 5.4.2023 kaksi Koura-maskiaskia ja käsidesiä, jotka on postitettu voittajille. Onnittelut heille ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

 

 

Kemiamedian maalisarvonta on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 14.3.2023 kaksi Koura-maskiaskia ja käsidesiä, jotka on lähetetty voittajille. Onnittelut heille ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

 

 

Kemiamedian talviarvonta on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 16.2.2023 kaksi Koura-maskiaskia ja käsidesiä, jotka on postitettu arvonnan voittajille. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

 

 

Numeron 7/2022 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Neljän naisen huima tavoite – sokeat saavat näkönsä takaisin.

Äänestäjien kesken arvottiin 16.1.2023 Bonnie Garmusin hilpeä romaani Kaikki on kemiaa (Tammi 2022), joka on postitettu arvonnan voittajalle. Parhaat kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

 

Kemia-lehden myöhäissyksyn arvonta on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 9.12.2022 kaksi Koura-maskiaskia ja käsidesiä, jotka on lähetetty arvonnan voittajille. Onnittelut heille ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!

 

 

Numeron 6/2022 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Keltainen leski loi samppanjadynastian.

Äänestäjien kesken arvottiin 18.11.2022 Bonnie Garmusin riemastuttava esikoisteos Kaikki on kemiaa (Tammi 2022), joka on lähetetty arvonnan voittajalle. Onnittelut hänelle ja parhaat kiitokset kaikille äänestäneille!

 

 

 

Kemia-lehden syysarvonta on päättynyt. Osallistuneiden kesken arvottiin 21.10.2022 Koura-maskiaski ja käsidesi, jotka on lähetetty arvonnan voittajalle. Suurkiitos kaikille osallistujlle!

 

 

Numeron 5/2022 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu 140-vuotias hyvässä hapessa – Raikkaita tuulia Woikoskella.

 

Äänestäjien kesken arvottiin 4.10.2022 Anni Turpeisen kirja Aina ei tarvitse jaksaa (Otava 2022), joka on lähetetty arvonnan voittajalle. Lämpimät kiitokset kaikille äänestäneille!

 

 

 

Kemia-lehden syysarvonta on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 9.9.2022 Koura-maskiaski ja käsidesi, jotka on postitettu voittajalle. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

 

 

Numeron 4/2022 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Polymeereista Porvoon puotiin.

Äänestäjien kesken arvottiin 19.8.2022 Bonnie Garmusin riemastuttava esikoisteos Kaikki on kemiaa (Tammi 2022), joka on lähetetty voittajalle. Parhaat kiitokset kaikille äänestäneille!

 

 

 

Kesäarvontamme on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 17.6.2022 Mauri Kunnaksen Luontopuuhakirja (Otava 2021), joka on postitettu arvonnan voittajalle. Kiitokset kaikille osallistujlle!

 

 

Numeron 3/2022 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Ykkökseksi nousi juttu Aseita helvetistä.

Äänestäjien kesken arvottiin 2.6.2022 Into Kustannuksen Jännä tiedekirja, joka on lähetetty arvonnan voittajalle. Suuret kiitokset kaikille äänestäneille!

 

 

 

Kemia-lehden kevätarvonta on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 13.5.2022 Koura-maskiaski ja käsidesi, joka on postitettu voittajalle. Kiitokset kaikille osallistujlle!

 

 

Numeron 2/2022 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Eniten ääniä keräsi juttu Merestä nousee menestystarina.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin 29.4.2022 lasten tietokirja Mansikkamysteeri (Gaudeamus 2022), joka on postitettu voittajalle. Suurkiitos kaikille äänestäjille!

 

 

 

Kemia-lehden maalisarvonta on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 25.3.2022 Koura-maskiaski ja käsidesi, jotka on lähetetty arvonnan voittajalle.

 

Numeron 1/2022 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Eniten ääniä sai juttu Kemistin kääntöpuoli – Kilpaladuilta laboratorioon.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 11.3.2022 nuorten tietokirjaTiedettä kaikille: Kemia (Ursa 2020), joka on postitettu voittajalle. Lämmin kiitos kaikille äänestäjille!

 

Kemia-lehden talviarvonta on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 11.2.2022 Koura-maskiaski ja käsidesi, jotka on lähetetty arvonnan voittajalle.

 

Numeron 7/2021 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Eniten ääniä keräsi juttu Kotimainen koronarokote etenee – Viritetty viruksen variantteja vastaan.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 15.1.2022 Mikael Wahlströmin uutuuskirja Koneet, joilla pelastamme planeetan. Kirjapalkinto on lähetetty voittajalle. Kiitos kaikille osallistujille!

 

Marraskuun arvonnan

palkinto, Kesken-vuosikalenteri, arvottiin 1.12.2021 ja on postitettu arvonnan voittajalle. Kiitokset kaikille osallistujille!

 

Numeron 6/2021 kiinnostavin juttu -arvonta on päättynyt. Ykköseksi äänestettiin juttu Palomies syttyi kemiasta.

Äänestäjien kesken arvottiin 15.11.2021 Elina Hiltusen kirja Sinä päivänä 20X9 on lähetetty arvonnan voittajalle. Kiitos kaikille äänestäjille!

 

 

Kemia-lehden lokakuun arvonta on päättynyt. 20.10.2021 suoritetun arvonnan palkinto Koura-maskiaski ja käsidesi on postitettu voittajalle.

 

 

Numeron 5/2021 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Äänestäjien suosikki oli juttu Tuomas Tenkanen on isojen kauppojen mies.

Äänestäjien kesken arvottiin 5.10.2021 lehden vuosikerta. Onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

 

Kesäkisamme on päättynyt.

9. syyskuuta 2021 suoritetun arvonnan palkinto Koura-maskiaski ja käsidesi on lähetetty arvonnan voittajalle. Kiitokset kaikille osallistujille!

 

 

Numeron 4/2021 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Ykköseksi nousi juttu Räppiä ja rumpujen pärinää, Reijo Aksela – Innovaattori vaihtoi vapaalle.

Äänestäjien kesken arvottiin 16.7.2021 Emilia Vuorisalon kirja Rakkaus haltuun, joka on postitettu arvonnan voittajalle. Parhaat kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

 

Kemia-lehden Nolla- käsidesiarvonta

on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 9.6.2021 Nolla-käsidesi, joka on lähetetty arvonnan voittajalle.

 

 

Numeron 3/2021 kiinnostavin juttu

-äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Intohimo kemiaan iski kuin salama.

Äänestäjien kesken arvottiin 22.5.2021 Anu Hopian ja Pekka Lehtosen uutuuskirja Kuplivaa kemiaa – kiehtovat juomat kombuchasta kotikaljaan, joka on postitettu arvonnan voittajalle. Parhaat onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Kemia-lehden lukijatutkimuksen 2021

palkinnot on arvottu.

Lukijakyselyyn vastasi yhteensä 443 henkeä. Lämmin kiitos jokaiselle!

Arvontapalkinnot Lifa Airin ilmanpuhdistin ja Pure Wasten lahjakortit on lähetetty voittajille.

 

 

Kemia-lehden kevätarvonta

on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 28.4.2021 Nolla-käsidesi, joka on lähetetty arvonnan voittajalle.

 

 

Numeron 2/2021 kiinnostavin juttu

-arvonta on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Ida Koskisella on selvät sävelet.

Äänestäjien kesken arvottiin 13.4.2021 Ilmastotekokirja, joka on postitettu arvonnan voittajalle. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Kemia-lehden maalisarvonta
on päättynyt.

18.3.2021 suoritetussa arvonnassa arvottiin kolme Nolla-käsidesiä , jotka on lähetetty voittajille. Kiitokset kaikille osallistuneille!

 

 

Numeron 1/2021 

kiinnostavimmaksi jutuksi äänestettiin Biohiili vaivuttaa hiilidioksidin Ruususen uneen. Äänestäjien kesken arvottiin 2.3.2021 Luonkos Oy:n tuotepaketti. Parhaat  kiitokset kaikille osallistujille!

Kemia-lehden talviarvonta

on päättynyt. Osallistujien kesken arvottiin 4.2.2021 kaksi Nolla-käsidesivaahtoa. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille.

 

 

Numeron 7/2020
kiinnostavimmaksi jutuksi äänestettiin Metsäluonto tekee ihmeitä immuniteetille.

Äänestäjien kesken arvottiin 15.1.2021 kirja Prinsessa, leijona ja maailmankaikkeuden salaisuus, joka on postitettu voittajalle. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Marraskuun arvonnan palkinnot arvottiin 2. joulukuuta 2020. Voittajille on lähetetty kotimainen Nolla-käsidesi. Kiitokset kaikille osallistujille!

 

 

Numeron 6/2020 kiinnostavimmaksi jutuksi äänestettiin Onni löytyy roskiksesta.

Äänestäjien kesken arvottiin 15.11.2020 kirja Prinsessa, leijona ja maailmankaikkeuden salaisuus, joka on postitettu voittajalle. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Kysely lukijoiden parhaista vinkeistä koronatartunnan välttämiseen ja epidemian suitsimiseen on päättynyt. Kaikkien vastaajien kesken arvottiin 14.10.2020 koronaviruksen nujertava alkoholiton Nolla-käsidesivaahto, joka on lähetetty voittajalle.

 

 

Äänestys numeron 5/2020 kiinnostavimmasta jutusta on päättynyt. Ykköseksi nousi juttu Shakespearen myrkkyjä sekoittivat noidat, munkit ja apteekkarit.

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 28.9.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta.  Kiitokset kaikille osallistujille!

 

 

Kesäkysely parhaista kotimaisista matkailukohteista on päättynyt. 2. syyskuuta 2020 suoritetussa arvonnassa arvottiin kaksi Nolla-käsidesiä. Kiitos kaikille osallistujille!

 

 

Äänestys numeron 4/2020 kiinnostavimmasta jutusta on päättynyt. Ykköstilalle ylsi juttu Mikrobiologi Elias Hakalehto: ”Kananmuna päivässä pitäisi koronan loitolla”.

Äänestäjien kesken arvottiin 4.8.2020 lehden vuosikerta. Lämpimät kiitokset kaikille äänestäneille.

 

 

Kesäkysely mieluisimmasta suvipuuhastelusta on päättynyt. 16.6.2020 suoritetussa arvonnassa arvottiin kaksi Nolla-käsidesiä, jotka on lähetetty voittajille.

 

 

Äänestys numeron 3/2020 kiinnostavimmasta jutusta on päättynyt. Ykkössijan vei juttu Rokote on ratkaiseva rasti.

Äänestäjien kesken arvottiin 1.6.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta. Kiitokset kaikille osallistujille.

 

 

Nettisivujen kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai uutinen Tutkimus vahvisti: käsidesivaahto tehoaa koronavirukseen.

Äänestäjien kesken arvottiin 6.5.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta.  Paljon kiitoksia kaikille osallistujille!

 

 

Kemia-lehden 2/2020 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Uusi hiilidioksiditeollisuus nousee.

Äänestäjien kesken arvottiin 15.4.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Kemia-lehden 1/2020 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä keräsi Kemistin kääntöpuoli -sarjaan kuuluva juttu Lääketutkija Anni Turpeinen ja kirjoittamisen palo.

Äänestäneiden kesken arvottiin 2.3.2020 vapaavalintainen lehden vuosikerta. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Lukijakysely kiinnostavista kulttuurikokemuksista on päättynyt.

Vastanneiden kesken arvottiin 5.2.2020 kaksi leffalippua.  Kiitokset kaikille vastaajille!

 

 

Numeron 7/2019 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Äänestyksen voittajaksi kipusi juttu Suomen kemistien salainen sota.

Äänestäneiden kesken arvottiin 3.1.2020 Risto Jussilan kirjayllättäjä Kuningasmetsuri (Viestilehdet 2019), joka on postitettu voittajalle. Suuret kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Millä keinoin kampitat kaamoksen -äänestys on päättynyt. Vastaajien kesken arvottiin 27.11.2019 Valon vuosi 2020 -kalenteri, joka on lähetetty voittajalle. Kiitokset kaikille osallistujille!

 

 

Numeron 6/2019 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.
Eniten ääniä keräsi juttu Analyyttinen kemisti tuntee kuolan, hien ja maidon.

 

Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin 5.11.2019 Elina Hiltusen uutuuskirja Tulossa huomenna. Kirja on postitettu arvontavoittajalle. Kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

 

Nettisivujen kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt. Eniten ääniä sai juttu Jos muovi keksittäisiin nyt.

 

Äänestäjien kesken arvottiin 16.10.2019 kaksi Tunne & Mieli -lehden Valon vuosi 2020 -seinäkalenteria. Kalenterit on lähetetty voittajille. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

 

Numeron 5/2019 kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Eniten ääniä sai juttu Muovipakkausten jalanjälki voidaan puolittaa.

Äänestäjien kesken arvottiin 23.9.2019 kaksi Finnkinon leffalippua, jotka on postitettu voittajalle.

 

 

Mitä luen mieluiten lomalla -äänestys on päättynyt

Äänestäjien mieluisinta lomalukemista olivat dekkarit ja jännitys. Paljon ääniä saivat myös kirjauutuudet, kevyt tietokirjallisuus, luontokirjat, historialliset romaanit ja elämäkerrat.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 4.9.2019 Sonia Paloahteen esikoisdekkari Aavistus, joka sisältää myös hyytävää kemiaa. Kirjapalkinto on postitettu voittajalle.

 

 

Paras kesäherkkuni -kilpailu on päättynyt.

Eniten ääniä saivat uudet perunat, mieluiten tillin ja sillin kera nautittuina. Kakkosena tulivat mansikat ja muut kotimaiset marjat. Pronssisijalle nousi jäätelö. Myös uuden sadon kasvikset ja savukala maistuvat monille.

Lue äänestäjien lähettämät reseptivinkit täältä.

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin 31.7.2019 kaksi Potturi-perunapesuria, jotka on postitettu voittajille.

Suuret kiitokset kaikille lempiherkuistaan kertoneille! Julkaisemme perunanpesuvinkkejä ja reseptejä muun muassa Facebook-sivuillamme.

 

 

Numeron 4/2019 kiinnostavimmaksi jutuksi äänestettiin artikkeli  Valaisevat yöpilvet ovat suvitaivaan taideteos.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin Finnkinon leffalippupaketti, joka on postitettu voittajalle. Kiitokset kaikille äänestäjille!

 

Numeron 3/2019 kiinnostavimmat

Numeron 3/2019 kiinnostavimmaksi uutiseksi kiri äänestyksessä ulkomaanpalstan uutinen Kissaakin kiinnostaa.

Numeron jutuista ääniä sai eniten Espoossa tehdään tuuraajaa puuvillalle.

Arvontavoitto eli Finnkinon leffalippupaketti on postitettu voittajalle.Kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

Nettisivujen kiinnostavimmat
Uusien nettisivujen kiinnostavin uutinen ja kiinnostavin juttu -äänestys on päättynyt.

Uutisten ykköseksi ylsi äänestyksessä Sylki voi tulevaisuudessa korvata verinäytteen.

Jutuista eniten ääniä sai numerossa 7/2018 ilmestynyt Äidinmaito on superruokien kuningatar.

Äänestäjien kesken arvottiin 2.5.2019 Finnkinon leffalippupaketti, joka on postitettu voittajalle. Kiitokset kaikille äänestykseen osallistuneille!

 

 

Kylpyläloman arvonta on suoritettu

Palkinnot uusista nettisivuista palautetta antaneiden kesken arvottiin 6.4.2019.

Palkinnot (Miniloma kahdelle Ruissalon kylpylässä, kirjoja ja lehden vuosikertoja) on postitettu voittajille. Parhaat kiitokset kaikille palautetta antaneille!

(Kuva: Ruissalon kylpylä)

 

ChemBio Finland -arpajaisten palkinnot on arvottu 29.3.2019 

Palkintoina arvottiin Eeva Lithoviuksen suunnittelema Durat Design -kokoelman seinäkello, Finnkinon leffalippupaketteja ja lehden vuosikertoja.

Palkinnot on postitettu voittajille. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille!