• Tilaa uutiskirje
  • EN
  • Etusivu
  • Lue
    • Uutiset
    • Jutut
    • Blogit
    • Lukijoilta
    • Kaupallinen yhteistyö
  • Mainostajalle
  • Lehdet
  • Uutiskirjeet
  • Avoimet työpaikat
  • Yhteystiedot
  • Tapahtumat
  • Kilpailut ja arvonnat
  • Stipendit
  • Tilaa uutiskirje
  • EN

Uutiskirje 15/2010 17.12.2010 pdf

Uutiskirje 14/2010 19.11.2010 pdf

Uutiskirje 13/2010 05.11.2010 pdf

Uutiskirje 12/2010 08.10.2010 pdf

Uutiskirje 11/2010 17.09.2010 pdf

Uutiskirje 10/2010 27.08.2010 pdf

Uutiskirje 9/2010 05.08.2010 pdf

Uutiskirje 8/2010 11.06.2010 pdf

Uutiskirje 7/2010 21.05.2010 pdf

Uutiskirje 6/2010 29.04.2010 pdf

Uutiskirje 5/2010 09.04.2010 pdf

Uutiskirje 4/2010 19.03.2010 pdf

Uutiskirje 3/2010 03.03.2010 pdf

Uutiskirje 2/2010 05.02.2010 pdf

Uutiskirje 1/2010 15.01.2010 pdf

Haluatko mainoksesi tähän?

Kemiamedia

2 weeks ago

Kemiamedia
Maistuisiko majoneesi? Suomalaisen Solar Foodsin teknologialla se syntyy ilman eläinperäisiä aineksia, sillä Solar korvaa keltuaisen mikrobien ilmakehän hiilidioksidista tuottamalla proteiinilla. Samalla majoneesin määrä kolminkertaistuu entisestä. ... See MoreSee Less

Solar Foodsin mikrobiproteiini etenee majoneesiin – korvaa munankeltuaisen – Kemiamedia

www.kemiamedia.fi

Solar Foods on jättänyt patenttihakemuksen uudesta innovaatiostaan, jossa majoneesin keltuaisjauhe korvataan yhtiön Solein-proteiinilla. Mikrobipohjaisella Soleinilla on erinomaiset emulgoivat omin...
View on Facebook
· Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

 

Yhteystiedot

 

Toimitus

Ota yhteyttä

Tutustu sisarlehtiin

 

Matkailulehti

Työ Terveys Turvallisuus

Uusiouutiset

Tunne & Mieli

  • Rekisterien tietosuojaseloste
  • Evästeasetukset

©2024 – Kemiamedia | All rights reserved

Sivustomme käyttää evästeitä analysoidaksemme vierailijatietoja ja parannellaksemme sivustoamme.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä löydät täältä: Rekisterien tietosuojaseloste.
Tilaa Kemiamedian uutiskirje!
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.