• Tilaa uutiskirje
  • EN
  • Etusivu
  • Lue
    • Uutiset
    • Jutut
    • Blogit
    • Lukijoilta
    • Kaupallinen yhteistyö
  • Mainostajalle
  • Lehdet
  • Uutiskirjeet
  • Avoimet työpaikat
  • Yhteystiedot
  • Tapahtumat
  • Kilpailut ja arvonnat
  • Stipendit
  • Tilaa uutiskirje
  • EN

Uutiskirje 15/2013 12.12.2013 pdf

Uutiskirje 14/2013 21.11.2013 pdf

Uutiskirje 13/2013 6.11.2013 pdf

Uutiskirje 12/2013 10.10.2013 pdf

Uutiskirje 11/2013 19.9.2013 pdf

Uutiskirje 10/2013 29.8.2013 pdf

Uutiskirje 9/2013 8.8.2013 pdf

Uutiskirje 8/2013 6.6.2013 pdf

Uutiskirje 7/2013 16.5.2013 pdf

Uutiskirje 6/2013 25.4.2013 pdf

Uutiskirje 5/2013 4.4.2013 pdf

Uutiskirje 4/2013 14.3.2013 pdf

Uutiskirje 3/2013 21.2.2013 pdf

Uutiskirje 2/2013 31.1.2013 pdf

Uutiskirje 1/2013 10.1.2013 pdf

Haluatko mainoksesi tähän?

Kemiamedia

2 weeks ago

Kemiamedia
Maistuisiko majoneesi? Suomalaisen Solar Foodsin teknologialla se syntyy ilman eläinperäisiä aineksia, sillä Solar korvaa keltuaisen mikrobien ilmakehän hiilidioksidista tuottamalla proteiinilla. Samalla majoneesin määrä kolminkertaistuu entisestä. ... See MoreSee Less

Solar Foodsin mikrobiproteiini etenee majoneesiin – korvaa munankeltuaisen – Kemiamedia

www.kemiamedia.fi

Solar Foods on jättänyt patenttihakemuksen uudesta innovaatiostaan, jossa majoneesin keltuaisjauhe korvataan yhtiön Solein-proteiinilla. Mikrobipohjaisella Soleinilla on erinomaiset emulgoivat omin...
View on Facebook
· Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

 

Yhteystiedot

 

Toimitus

Ota yhteyttä

Tutustu sisarlehtiin

 

Matkailulehti

Työ Terveys Turvallisuus

Uusiouutiset

Tunne & Mieli

  • Rekisterien tietosuojaseloste
  • Evästeasetukset

©2024 – Kemiamedia | All rights reserved

Sivustomme käyttää evästeitä analysoidaksemme vierailijatietoja ja parannellaksemme sivustoamme.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä löydät täältä: Rekisterien tietosuojaseloste.
Tilaa Kemiamedian uutiskirje!
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.