ChemBio-tapahtumaan kuuluu entiseen tapaan myös laaja kemian ja laboratorioalan näyttely. Kuva: Messukeskus.

ChemBio Finland 2024 -tapahtumassa keskustellaan vihreästä siirtymästä ja vetytaloudesta

Pohjoismaiden merkittävin kemian ja bioalan tapahtuma ChemBio Finland järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–11. huhtikuuta.

Ammattilaisten jatkokoulutustapahtuma tarjoaa jälleen monipuolisen kattauksen ajankohtaisia aiheita.

Tilaisuuden ohjelma koostuu Kemian Seurojen järjestämistä Kemian Päivistä, Bioteollisuus ry:n isännöimistä seminaareista ja Kemianteollisuuden tarjonnasta.

Kemian ja laboratorioalan uusia palveluja ja tuotteita on esillä tapahtumakokonaisuuden laajassa näyttelyssä.

ChemBio Finland 2024 -tapahtuman kanssa samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum ja metsäteollisuuden Pulp & Beyond -messut.

Uuselintarvikkeista turvallisuuteen

Kemian Päivien seminaarien aiheisiin kuuluvat muun muassa vetytalouden näkymät, kiertotalouden kriittiset materiaalit ja akkutuotannon kestävyys.

Esille nousevat myös esimerkiksi uuselintarvikkeiden haasteet EU:ssa sekä Nato-Suomen CBRN- eli kemialliset, biologiset, säteily- ja ydinuhat.

Mukana ovat entiseen tapaan myös kemian opetus ja tiedekasvatus. Plaza-lavalla on molempina messupäivinä tarjolla tietoiskuja arkipäivän kemiasta.

Synteettisestä biologiasta yksilölliseen terveydenhoitoon

Bioalan ajankohtaisiin aiheisiin tutustutaan kuudessa seminaarissa.

Teemoja ovat muun muassa synteettisen biologian mahdollisuudet lääkekehityksessä ja yksilöllistetyn hoidon ja geneettisten löydösten vaikutukset terveydenhuoltoon.

Aiheisiin kuuluvat myös metabolinen mallintaminen, C1-hiililähteiden hyödyntäminen ja teollinen biotekniikka sekä tohtorien työllistyminen yrityksiin.

Tapahtuman koko tarjontaan voi tutustua täällä.


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Osallistut samalla kylpylävuorokauden arvontaan!

Lue lisää ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia