ChemBio Finland korostaa kestävää kasvua

Seuraavan ChemBio Finland -tapahtuman teemoja ovat hyvinvointi ja kestävä kasvu sekä kemian ja bioteknologian ratkaisut niiden toteuttamiseen.

Teemojen aihepiirit näkyvät sekä kattavassa näyttelyssä että Kemian Päivien ja bioalan täydennyskoulutusohjelmassa.

Pohjoismaiden suurin kemian ja bioteknologian ammattitapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.–28. huhtikuuta 2021.

Tapahtumakokonaisuutta isännöivät yhdessä Messukeskuksen kanssa Suomalaisten Kemistien Seura, Kemianteollisuus ry ja Suomen Bioteollisuus ry.

Luentojen laaja kirjo

Kemian Päivien kaikkiaan 12 ohjelmaryhmää esittelevät laajan aihekirjon analyyttisesta elintarvikekemiasta vihreään kemiaan ja luonnonvarojen taloudelliseen käyttöön.

Yhteistyössä Suomen Akatemian kanssa järjestettävä Hiili hyödyksi -seminaari pohtii, kuinka ilmakehän hiilidioksidi voidaan ottaa hyötykäyttöön. Turvallisuuteen paneutuvassa sessiossa käsitellään muun muassa koronapandemiaa.

Myös bioalan seminaarit pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin, kuten virusinfektioihin, biopankkeihin, diagnostiikkaan ja aivosairauksien tutkimukseen.

Yhtä aikaa ChemBio Finland -tapahtuman kanssa Messukeskuksessa pidetään tällä kertaa myös Helsinki Chemicals Forum.

(Kuva: Messukeskus) ChemBio Finland on perinteinen ammattilaisten kohtauspaikka. Kuva edellisestä, vuonna 2019 järjestetystä tapahtumasta.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia