ChemBio siirtyy ensi vuoteen – tänä keväänä verkkotapahtuma

ChemBio Finland -tapahtuma siirtyy vuoden verran eteenpäin kevääseen 2022. Tämän vuoden huhtikuussa järjestetään kuitenkin virtuaalinen ennakkotapahtuma ChemBio Finland 2021.

Siirto johtuu pandemiatilanteen aiheuttamasta epävarmuudesta ja matkustusrajoituksista.

Vaikka uutiset koronarokotuksista ovat lupaavia, pandemia vaikuttaa edelleen voimakkaasti yritysten ja erityisesti kansainvälisten kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua tulevaan tapahtumaan.

Päätös siirtämisestä tehtiin yhteistyössä järjestäjäkumppanien Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n kanssa.

ChemBio Finland -tapahtuma oli määrä pitää 27.–28. huhtikuuta 2021. Uusi ajankohta on 30.–31. maaliskuuta 2022.

Samaan uuteen ajankohtaan siirtyy myös metsäteollisuuden kansainvälinen tapahtuma PulPaper.

Kemikaaliturvallisuuden asiantuntijafoorumi Helsinki Chemicals Forum pidetään suunnitelman mukaan 27.–28. huhtikuuta 2021 mutta verkkotapahtumana.

Huhtikuussa tavataan verkossa

Vaikka fyysinen ChemBio-tapahtuma lykkääntyy, keskiviikkona 28. huhtikuuta 2021 järjestetään kuitenkin virtuaalinen ennakkotapahtuma ChemBio Finland 2021, joka on rekisteröityville kävijöille maksuton.

”Messukeskus on tehnyt tapahtumien turvallisuuden hyväksi paljon työtä, mutta lähikuukausien tilanteessa nopeatkin muutokset ovat edelleen mahdollisia”, sanoo myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.

”Huhtikuinen verkkotapahtuma mahdollistaa yrityksille turvalliset tapaamiset potentiaalisten asiakkaiden kanssa, ja kävijöillä on mahdollisuus seurata kiinnostavaa ohjelmaa.”

Suomalaisten Kemistien Seurassa ohjelmatyöstä vastaavat Heleena Karrus ja Sanna Mikkola lupaavat, että verkossa tarjotaan kävijöille tiiviissä muodossa kiinnostavia makupaloja ChemBion tulevasta ohjelmasta.

”Huhtikuinen ajankohta on jo pitkään ollut kemian ja bioalan ammattilaisten kalentereissa, joten on hienoa, että voimme hyödyntää jo aiemmin varattua päivämäärää”, kaksikko toteaa.

Suomen Bioteollisuus ry:n asiamiehen Carmela Kantor-Aaltosen mukaan virtuaalitapahtuma avaa uusia näkymiä ChemBion kehittämiseen.

”Tulevissa tapahtumissa hyödymme tänä keväänä kerättävistä kokemuksista”, Kantor-Aaltonen sanoo.

Virtuaaliseen ChemBio Finland 2021 -ennakkotapahtumaan voi rekisteröityä osoitteessa www.chembiofinland.fi.

Myös PulPaper järjestää oman virtuaalisen ennakkotapahtumansa. Virtual pre-PulPaper pidetään 29. huhtikuuta 2021.

Tarja Gordienko

(Kuva: Messukeskus Helsinki) Vuoden 2019 ChemBio Finland kokosi Messukeskukseen yli 140 yritystä ja 4 200 ammattilaista. Huhtikuussa 2021 tapaaminen onnistuu netissä.

Tekstiä päivitetty 12.1. kello 15.30.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia