Kaasuyhtiö AGA on vastedes Linde

Teollisuuskaasujen ja erikoiskaasujen valmistaja AGA tunnetaan jatkossa nimellä Linde. Nimenvaihdos tapahtuu tammikuussa 2020.

Yhtiön laitosten, laitteiston, rekkojen, palveluautojen, asiakkaiden säiliöiden ja toimistojen ulkoasu uusitaan siirtymävaiheen aikana.

AGA-tuotemerkki säilyy kuitenkin vastaisuudessakin käytössä joissakin tuotteissa.

”Arvostamme suuresti niitä arvoja, joita AGAn brändi ja pitkät perinteet vuodesta 1904 alkaen edustavat”, sanoo yhtiön myynti- ja markkinointijohtaja Olof Källgren.

”Siksi säilytämme AGA-tuotemerkin hiilihapotustuotteissa, nestekaasussa sekä hitsaustuotteissamme. Näillä tuotteilla on vankka asema sekä kuluttajien että teollisuuden asiakkaiden keskuudessa.”

Osa Linde-konsernia jo pitkään

AGA on ollut osa Linde-konsernia jo vuodesta 2000 ja toiminut sen Pohjois-Euroopan alueen yksikkönä. Yksikkö sisältää Suomen ja muut Pohjoismaat sekä Baltian maat.

Linde yhdistyi viime vuonna yhdysvaltalaisen Praxairin kanssa, jolloin siitä tuli maailmanlaajuinen markkinajohtaja teollisuuskaasujen ja lääkkeellisten kaasujen alalla.

Linde toimii yli sadassa maassa ja työllistää noin 80 000 hengen henkilöstön.

(Kuva AGA) AGAn, jatkossa Linden, automaattinen kaasupullojen täyttölaitos Riihimäellä on maailman modernein. Laitos tuottaa myös räätälöityjä kaasuseoksia eri tarkoituksiin.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia