Kemira myi valtaosan väriainetoiminnastaan yhdysvaltalaiselle yritykselle

Kemira on saattanut päätökseen väriaineliiketoimintansa kaupan yhdysvaltalaisen ChromaScape LLC:n kanssa. Yhtiöt allekirjoittivat kauppasopimuksen syksyllä 2022.

Kaupan myötä 59 Kemiran työntekijää siirtyy ChromaScapen palvelukseen. Lisäksi kauppaan kuuluu Kemiran tuotantolaitos Goose Creekin Bushy Park -teollisuusalueella Etelä-Carolinassa.

APAC-alueen väriaineliiketoiminnan Kemira pitää itsellään.

Yhtiön väriainevalikoimaan kuuluvat emäksiset ja suorat värit, orgaaniset pigmentit ja erikoisväriaineet. Niitä käytetään erilaisissa paperi- ja pakkaussovelluksissa, esimerkiksi pehmopapereissa, kartongeissa ja sanomalehtipapereissa sekä korujen, kosmetiikan ja ruoan pakkauksissa.

Kemiran väriaineliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2022 oli noin 50 miljoonaa euroa.

ChromaScape LLC on erikoisväriaineiden ja lisäaineiden toimittaja, joka tarjoaa tuotteita monille teollisuudenaloille. Yrityksellä on väriaineteollisuudesta yhteensä yli sadan vuoden kokemus, johon sisältyy ylimmän johdon, strategian ja operatiivisen tason kokemusta startupeista Fortune 300 -listan yhtiöihin.

ChromaScapella on tätä nykyä viisi tuotanto- ja jakelulaitosta eri puolilla Yhdysvaltoja.

(Kuva Pixabay) Kemiran väriainevalikoima käsittää emäksiset ja suorat värit, orgaaniset pigmentit ja erikoisväriaineet. Kuvituskuva.


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken palkintoja.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia