Kempulssin lehtiperhe kasvaa – Matkailulehti on kotimaanmatkailun lipunkantaja

Kempulssi Oy:n lehtiperhe saa uuden jäsenen. Matkailulehti on kotimaanmatkailun erikoismedia, joka ilmestyy painettuna neljä kertaa vuodessa. Printin rinnalle rakennetaan monipuoliset verkkosisällöt.

Matkailulehti on kertonut yli kahdeksan vuosikymmenen ajan kotimaisista matkailukohteista ja alan kuulumisista. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti siirtyy syksyn numeroiden jälkeen Kempulssi Oy:lle Maaseutuyrittäjät MSY ry:ltä, joka on kustantanut ja tuottanut lehteä vuodesta 2004.

Matkailulehteä koko MSY:n kauden päätoimittajana luotsannut Torsti Rekola pitää ratkaisua tervetulleena.

”Nyt vapautuu aikaa Turun seudun matkailijayhdistyksen toimintaan. Tyytyväinen on myös vaimoni Leena, jonka ei tarvitse enää urakoida lehden sihteerinä”, 82-vuotias konkariyrittäjä myhäilee pilke silmäkulmassaan.

Suomen Matkailijayhdistyksen jäsenlehti

Matkailulehti on kotimaan matkailun ja kulttuurin perinteikäs äänenkannattaja, jota lukevat matkailualan ammattilaiset, yrittäjät, opiskelijat ja harrastajat ympäri Suomen. Numerokohtainen painosmäärä on 12 000–14 000 kappaletta, ja lehden sisällöt teemoitetaan sesongin mukaan.

Lehti toimii myös Suomen Matkailijayhdistys SMY ry:n jäsenlehtenä. Yhdistys on vuonna 1887 perustetun alkuperäisen SMY:n perinteitä vaaliva järjestö, jonka tarkoituksena on kehittää matkailumahdollisuuksia Suomessa sekä edistää kulttuuriin, luontoon, ulkoiluun ja vaellukseen liittyvää matkailua.

”Kotimaan matkailuun erikoistunutta julkaisua tarvitaan pitämään alan lippua korkealla ja tuottamaan ajantasaista tietoa matkailun saralta. Olen iloinen, että Kempulssi Oy luotsaa yhteistyökumppaninamme jäsenlehtemme uudelle aikakaudelle”, sanoo SMY ry:n hallituksen puheenjohtaja Marja Tiittanen.

”Upeita kohteita, puhdasta vettä, raikas ilmasto”

Kempulssin Oy:n toimitusjohtaja Leena Joutsen kiittää yrittäjäparia ja yhdistystä luottamuksesta ja tunnustautuu kotimaanmatkailun vankaksi kannattajaksi.

”Meillä on upeita luonto-, kulttuuri- ja kaupunkikohteita, puhdasta vettä ja raikas ilmasto. Matkailu kotimaassa on helppoa, turvallista ja vastuullista. Samalla tulee suosituksi suomalaista.”

”On mahtavaa päästä tuottamaan mediaa, jonka aihepiiri on lähellä sydäntä. Uusimme perinteitä kunnioittaen lehden konseptin ja rakennamme printtijulkaisun rinnalle lukijoita ja mainostajia palvelevat verkkosisällöt”, Joutsen kertoo.

Laadukkaisiin erikoismedioihin keskittynyt Kempulssi Oy julkaisee tätä nykyä Työ Terveys Turvallisuus -lehteä, Tunne & Mieli -lehteä, Kemia-lehteä ja Uusiouutisia.

Ensimmäinen uusittu Matkailulehti julkaistaan maaliskuussa 2023, uusi verkkosivusto jo vuoden vaihtuessa.

(Kuva Leena Joutsenen albumi) Sopimus Matkailulehden omistajanvaihdoksesta sinetöitiin 21. kesäkuuta ravintola Lasipalatsissa Helsingissä. Vasemmalta Kempulssi Oy:n toimitusjohtaja Leena Joutsen ja hallituksen puheenjohtaja Miikka Savolainen sekä Matkailulehden sihteeri Leena Rekola ja päätoimittaja Torsti Rekola. 

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia