Kerro turvallisuusteoistanne ja hae turvallisuuspalkintoa!

Onko työpaikallasi onnistuttu turvallisuuden kehittämisessä? Entä onko oppilaitoksessasi tartuttu turvallisuuskulttuurin ja -osaamisen kehittämiseen? Kerro turvallisuusteoistanne ja hyvistä käytännöistä. Hae Kemianteollisuuden turvallisuuspalkintoa viimeistään 1.3.2021.

Palkintoa voivat hakea oppilaitokset sekä toiselta asteelta että korkea-asteelta. Yleinen sarja on tarkoitettu oppilaitoksen yhteisille, monia koulutusaloja koskeville hankkeilla. Kemian sarjassa palkitaan kemian ja sen lähialojen koulutuksessa toteutettuja kokonaisuuksia. Yrityssarja on tarkoitettu kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelmassa mukana oleville yrityksille. Sarjoja on kolme, yrityksen tai toimipaikan koon mukaan. Tavoitteena on kannustaa oppilaitoksia ja yrityksiä turvallisuustyön kehittämiseen.

Hakeminen on helppoa!

Tutustu kilpailusarjoihin ja palkintokriteereihin.

Täytä sähköinen kilpailulomake ja lähetä se viimeistään 1.3.2021. Palkinnot jaetaan Kemiat kohtaavat -tilaisuudessa huhtikuussa.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Kemianteollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Ammattiliitto Pro ry ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on osa Responsible Care -vastuullisuusohjelmaa ja Työturvallisuuskeskuksen koordinoimaa Turvallisuuskumppani-yhteistyötä.

Tutustu vuoden 2019 voittajiin:

Nesteellä turvallisuus on jokapäiväistä kehitystyötä

Kraton Chemical – vahva turvallisuuskulttuuri kantaa

Nalcolla henkilöstö vahvasti turvallisuustyössä

Centria-ammattikorkeakoulussa turvallisuutta kehitetään yhdessä teollisuuden kanssa

Lisätiedot

 

Yrityssarja: johtava asiantuntija Merja Vuori, puh. 040 730 1932, [email protected]

Oppilaitossarja: johtava asiantuntija Anni Siltanen, puh. 044 562 5991, [email protected]

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia