Labquality ostaa puolalaisyhtiön – palvelutarjonta lääkevalmistajille ja bioyrityksille laajenee

Labquality Oy ostaa puolalaisen Clinical Consulting -yhtiön. Puolalaisyritys on erikoistunut lääkkeiden, bioteknologian ja lääkinnällisten laitteiden kliinisten tutkimuspalvelujen (CRO) tuottamiseen.

Kauppa mahdollistaa palvelujen tarjoamisen uusille asiakkaille lääke- ja bioteknologiateollisuudessa, Labquality kertoo. Clinical Consultingin ammattilaiset vahvistavat suomalaisyhtiön tarjontaa erityisesti lääkinnällisten laitteiden kliinisten tutkimuspalvelujen osalta.

Lisäksi yritysosto tukee Labqualityn strategiaa rakentaa täyden palvelun CRO-liiketoiminta ja jatkaa yhtiön kansainvälistymistä uusille markkinoille Keski-Euroopassa.

”Clinical Consultingin kustannustehokkaan liiketoimintamallin ansiosta olemme jatkossa myös kilpailukykyisempiä tarjouskilpailuissa”, kertoo Labqualityn toimitusjohtaja Juha-Pekka Nuutinen.

Clinical Consultingin toimitusjohtajan ja perustajan Tadeusz Baronin mukaan kliinisten tutkimusten tehokas ja taloudellinen toteuttaminen muuttuu hankalammaksi jatkuvasti lisääntyvän datan hallinnan, ict-järjestelmien ja GDPR:n vaatimuksien ja sääntelyn takia.

”Kilpailuasetelmien muuttuessa CRO-toimijoiden pitää kasvaa ja laajentaa toimintaansa”, Baron sanoo.

Noin 80 henkeä työllistävä Labquality Oy tarjoaa ulkoisia laadunarviointeja, konsultointipalveluja, kliinisiä tutkimuksia, auditointeja ja sertifiointeja sekä koulutuksia terveydenhuollolle ja terveysteknologian yrityksille.

Yrityskaupalla ei ole vaikutusta Clinical Consultingin tai Labqualityn asiakassuhteisiin, yhteistyökumppanuuksiin eikä henkilöstön asemaan.

(Kuva Labquality) Labquality Oy:llä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Oulussa sekä Saksan Kasselissa. Asiakkaita yrityksellä on yli 60 maassa.


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken palkintoja.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia