Nesteeltä vastuullisempia voiteluöljyjä – puolet raaka-aineista uusiutuvia

Neste tuo markkinoille uuden voiteluainetuoteperheen, jonka valmistuksessa hyödynnetään uusiutuvia tai uudelleenjalostettuja perusöljyjä.

Neste ReNew -nimiseen tuoteperheeseen kuuluu moottoriöljyt henkilö- ja pakettiautojen bensiini- ja dieselmoottoreihin ja hybridikäyttöön, traktoreiden yleisöljy sekä maatalouden ja työkoneiden tarpeisiin tarkoitetut hydrauliöljyt.

Uusiutuvista perusöljyistä valmistetuissa tuotteissa uusiutuvaa sisältöä on perusöljyissä vähintään 60 prosenttia. Lopputuotteesta uusiutuvaa ainesta on lähes 50 prosenttia.

“Voiteluaineilla on rooli hiilijalanjäljen pienentämisessä. Uudet Neste ReNew -voiteluaineet ovat niin sanottu drop in -ratkaisu”, kertoo Nesteen Suomen yritysasiakasmyynnistä vastaava johtaja Joni Pihlström.

”Neste ReNew -voiteluaineilla voi korvata useimmat vastaavan suorituskyvyn tuotteet, mikä tekee näiden vastuullisempien vaihtoehtojen käyttöönotosta helppoa.”

Nesteen nykyiset voitelutuotteet kattavat erilaiset kevyiden ajoneuvojen moottoriöljyt, raskaan kaluston ja maatalouden moottoriöljyt, hydrauliöljyt, teollisuuden voiteluaineet sekä voitelurasvat. Uudet Neste ReNew -aineet tulevat myyntiin kevään 2022 aikana.

(Kuva Neste) Muun muassa traktoriin voi valita vastuullisemman voiteluaineen jo tulevalla satokaudella.

 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken palkintoja.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia