Nesteen Porvoon jalostamo valmistautuu toteuttamaan suurseisokin keväällä 2024

Nesteen Porvoon jalostamossa viedään ensi keväänä läpi määräaikaishuolto. Niin sanottu suurseisokki on suunniteltu huhti–kesäkuulle 2024.

Seisokin aikana jalostamossa tehdään lakisääteisiä tarkastuksia, huoltoja ja laitteistojen perusparannuksia, joita ei voida tehdä tuotannon ollessa käynnissä.

Määräaikaishuollon arvioitu kesto on yhdeksän viikkoa.

”Suurseisokki on investointi jalostamon turvallisuuteen, käytettävyyteen ja kilpailukykyyn”, kertoo johtaja Sami Wasström Nesteen Öljytuotteet-liiketoimintayksiköstä.

”Lisäksi seisokki myötävaikuttaa Nesteen tavoitteeseen tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä ja saavuttaa hiilineutraali tuotanto vuoteen 2035 mennessä. Yhdessä auditoitujen urakoitsijoiden kanssa olemme sitoutuneet järjestämään turvalliset työolot Porvoon jalostamolla ja onnistuneen seisokin.”

Nesteen Kilpilahden satama ja jakeluterminaali toimivat suurseisokin aikana normaalisti.

(Kuva Neste) Porvoon jalostamon tuotanto pysähtyy keväällä 2024 muutamaksi kuukaudeksi, mutta asiakkaille toimitettavien tuotteiden jakelu jatkuu ilman keskeytyksiä.


Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Tilaa heti tai viimeistään 28.2.2024, niin osallistut myös kylpylävuorokauden arvontaan!

Lue lisää ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia