Numerologian lyhyt oppimäärä

1                  Amerikaksi one tarkoittaa meitä, heitä, miehiä, naisia ja kaikkea siltä väliltä. Yksi ei yksilöi vaan on sukupuolineutraali. Yksi ei maistu eikä haise; 1 on siis ihmisestä puristettu jalokaasu.

2                  Kaksin aina kaunihimpi on vale, jolla perustellaan huonoja parisuhteita. Oikeasti 2 on avioeron esiaste samalla tavalla kuin pre-diabetes ennakoi tyypin 2 tautia.

3                  Kolmas pyörä seuraa pre-avioeroa etu- tai jälkikäteen. Ennustearvo on huono.

4                  Arvosanalla saa ehtoja, ja 4 kuukauden kakun voi saada ehdonalaisena. Ehdottomasti mukava luku.

5                  Viis siitä, joka viis veisaa. 5 viittaa rytmivikaisen lauluarvosanaan. On myös joidenkin korkeakoulujen korkein arvosana, mutta saksankielisissä maissa se huonoin. Jos Suomessa saa pelkkiä ykkösiä, kannattaa muuttaa Saksaan.

6                  Sivistyskielillä 6 suorastaan tihkuu seksiä.

7                  Köyhän miehen alkometri. Päihittää tarkkuudessa kaikki drägerit. Jos kykenee lausumaan luvun 7 ruotsiksi, on selvästi ajokuntoinen.

8                  Muuten sopuisasta biljardipelistä saadaan pallolla numero 8 kontaktilaji. Kukaan ei nimittäin tiedä pelin oikeita sääntöjä mustan pallon numero 8 osalta. Pussittamalla 8-pallon voittaa tai saa selkäänsä – jokseenkin satunnaisella varmuudella.

9                  Kuulemma enkelten luku mutta kuvaa myös epäonnistumista, koska ei ole 10. Tiettävästi ainoa epäonnistunut enkeli oli potkut saanut Lucifer. Suosiolla emme 9:ää kuitenkaan pirulle anna. Jos se sitä vaatii, niin käräjäoikeuden kautta mennään.

10              Tuttavallisesti kymppi eli pomo eli kärkimies, anteeksi, kärkihenkilö. Se on myös monessa tikkataulussa häränsilmänä. Ei kuitenkaan kaikissa, sillä täytyyhän tikkapelistäkin saada riitoja aikaan.

11              Numero on varattu. Ahneet enkelit ovat senkin jo omineet. Jos enkeleille antaa yhdenkin luvun, huomaa menettäneensä koko taskulaskimellisen. 11 on myös mestarin luku. Ei kuitenkaan rakennusmestarin, sillä se on aivan liian pieni mihinkään sen alan laskuun. Jo tikku sormessa maksaa enemmän.

12              Tietenkin enkelien pöllimä luku. Haisee hyvälle ja on väriltään sininen.

13              Epäonnen luku. Kuuluu arkkienkeli Luciferin kokoelmaan.

14               Neonatsien viesti siitä, että ne haluavat täyttää maailman valkoisilla lapsilla.

15               Tarkoittaa numerologiassa rakkautta numeroihin.

16              Johanneksen Ilmestyskirjan mukaan pedon luku. Tai sitten ei.

17              Saksalaisten myyjien käyttämä termi ja tarkoittaa suomalaista ”Pasi Kuikka” -koodia tai vastaavassa taukopaikassa käyntiä. On myös ruotsalainen kirosana ja kaiketi sekin enkelien luku.

55              Ruotsin armeijan koodi psyykkisesti sairaista. Sopii myös kuvaamaan numerologiaan uskovia. Siksi epäilemättä myös enkeliluku.

Keemikko
Numerologisesti dyskalkulinen

Kirjoittaja on Kemia-lehden pakinoitsija, joka väittää katsovansa maailmaa erlenmeyerlasien läpi. Valkoisen takin alla piilee kuitenkin monitaitoinen maailmankansalainen, jolle mikään inhimillinen ei ole vierasta.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia