Pakkausyritys Earthpac ostaa Hoky Lavarakenteen liiketoiminnan

Teolliseen pakkaamiseen erikoistunut Earthpac Oy ja Hoky Lavarakenne Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta. Kaupan avulla Earthpac vahvistaa läsnäoloaan Kotkan talousalueella.

”Earthpac Oy:llä on laaja lavojen ja puupakkausten tuotevalikoima ja muut asiakkaidemme vaatimat pakkausmateriaalit. Hoky Lavarakenne Oy sopii hyvin kasvustrategiaamme”, sanoo Earthpacin toimitusjohtaja Timo Nieminen.

Earthpac toimii tätä nykyä viideltä tuotantopaikkakunnalla, Äänekoskella, Lieksassa, Kruunupyyssä, Kouvolassa ja Hämeenlinna. Uusi Kotkan toimipiste kasvattaa paikkakuntien määrän kuuteen.

Talous- ja kehitysjohtaja Harri Kaiston mukaan yhtiö tutkii parhaillaan myös muita mahdollisia kauppoja ja on valmistautunut investoimaan voimakkaasti ostettujen yritysten teknologiseen kehittämiseen.

Pakkaustoimitusten lisäksi Earthpac auttaa asiakkaitaan lopputuotteiden pakkaamisessa ja näiden varastojen operoinnissa.

(Kuva Earthpac) Earthpac  on ISO 14001 -sertifioitu yritys, joka toimittaa teollisille asiakkailleen yli neljä miljoonaa pakkausta vuodessa.


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken palkintoja.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia