Teollisuuden suurtapahtuma esittelee pohjoisen osaamista Oulussa

Oulussa 18.–19. toukokuuta järjestettävä Pohjoinen teollisuus -tapahtuma kerää Ouluhalliin teollisuuden ammattilaiset eri puolilta maata. Messujen teemana on tänä vuonna Pohjoisen menestyksen tekijät.

Tapahtuman näyttelyssä on mukana reilut 330 näytteilleasettajaa, jotka esittelevät teollisuuden uusia palveluja ja tuotteita.

Lisäksi tapahtumassa kuullaan runsaasti ajankohtaisia puheenvuoroja muun muassa teollisuuden suurhankkeista, energiaratkaisuista ja vedyn mahdollisuuksista teollisuudessa.

Puhujia ovat muun muassa Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä, Kaivosteollisuus ry:n toiminnanjohtaja Pekka Suomela, Hycamite TCD Technologies Oy:n perustaja Matti Malkamäki sekä SSAB Euroopan kunnossapitojohtaja Pekka Paganus.

Puheenvuorot käsittelevät myös teollisuuden ja kunnossapidon tulevaisuutta sekä kestävää kehitystä.

Verkostoitumista ja työnvälitystä

Ensimmäisenä messupäivänä keskiviikkona 18.5. järjestetään B2B Matchmaking -verkostoitumistilaisuus. Torstaina 19.5. messuille jalkautuu Business Oulun Job Corner.

Business Oulun johtajan Juha Ala-Mursulan mukaan teollisuuden yrityksillä on pohjoisessa hyvä kasvualusta.

”Oulussa tehdään merkittävää metalli- ja terästutkimusta, ja Pohjois-Suomen toimijat rakentavat rautaisen ja teräksisen selkärangan lukuisille toimialoille koko Suomeen. Lisäksi Pohjois-Suomessa on vahvasti kehittyvää elintarvike-, ICT- ja rakennusteollisuutta”, Ala-Mursula listaa.

”Teollisuudenalat ovat hyvässä kasvussa ja synnyttävät kestävästi, uudistuvalla energialla uusia työpaikkoja, mikä taas lisää yleistä hyvinvointia.”

Tapahtuman mediakumppaneita ovat muun muassa Kemia-lehti ja sen sisarlehti Uusiouutiset. Molempien toukokuun numerot ovat jaossa messupaikalla.

(Kuva Adobe Stock) Pohjoinen teollisuus -tapahtuma tuo Ouluun tuhansia messuvierailijoita.


 

Tilaa Kemia-lehti loppuvuodeksi 2022 ja auta Ukrainaa!

Lahjoitamme puolet tilausmaksusta ukrainalaisten auttamiseen Pelastakaa Lapset ry:n kautta.

Katso lisätiedot ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Anna palautetta

Lisää uutisia