Puolisoni on kemisti ja minä harras Kemia-lehden lukija. Lehti on minulle hyvin tärkeä, ja nimenomaan painettuna lehtenä. Lueskelen mielelläni keittiön pöydän ääressä ja joskus sängyssä. Painettu lehti on köykäinen ja lukeminen ergonomista.
Verkosta on aika kökköä lukea tällaista materiaalia. Pitää olla pro-aktiivinen ja kaikkea. Linkkiviesti hukkuu sähköpostilootaani. Sen sijaan luukusta kolahtava lehti on mukava ylläri!
Jos en heti ehdi lukea, jemmaan lehden ja luen perästäpäin.
Kaiken lisäksi kierrätän lehden. Vien sen työpaikan kierrätyskärryyn, josta virkamiehet, avustajat tai kansanedustajat voivat lehden napata. Kaikki lehdet ovat tehneet kauppansa.
Tämä on minulle tärkeää siksikin, että työskentelen päättäjien kanssa ja heidän hyväkseen. Oletan, että joku aina saa uutta kiinnostavaa tietoa lehdestä.
”Upeaa, ettei lukijan tarvitse olla kemisti”
Kemia-lehdessä upeaa on se, ettei minun ole pakko olla kemisti, mutta silti voin tajuta lehden juttuja.
Kyllä minä lukion kolmosella kemian valitsin – mutta siirryin sitten kuvikseen. Kesän jälkeen kun tuntui, etten enää tajuakaan mitään. Mitkä ihmeen hapetusluvut? Pienessä ryhmässä ei edes voinut piiloutua kenenkään taakse: ”Vastatkaa te, mä vaan nukun täällä pulpetissa…”
Kemiaa on kaikkialla! Värit ovat kemiaa, maut, hajut ja wotnot. Olen herkistynyt synteettisille hajusteille, en kestä kaikkia luonnon hajusteitakaan. Tätäkin asiaa on lehdessä käsitelty.
Kemia-lehti on kyllä ehdoton suosikkini. Haluan lukea sitä jatkossakin, ja nimenomaan paperisena.
Kiitos Leena Joutsen, hyvin olet lehteä luotsannut. Ja koko köörille kiitokset!
Raija Hietala
Toimitus vastaa:
Kiitos kaunis kiittämästä, lehteä on ollut ilo tehdä. Ei huolta, Kemia-Kemi ilmestyy jatkossakin painettuna, vaikka tekijätiimi vaihtuu. Vuodesta 2023 alkaen lehteä tuottaa viestintätoimisto Era Content.
Lue lisää täältä:
Kemian Seurat valitsivat Kemia-lehden uudeksi tuottajaksi viestintätoimisto Era Contentin