Haemme Matkailulehdelle päätoimittajaa ja medioillemme levikkipäällikköä

Laadukkaita erikoismedioita kustantava Kempulssi Oy julkaisee työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin Työ Terveys Turvallisuus -lehteä, mielen hyvinvoinnin Tunne & Mieli -lehteä, kiertotalousalan Uusiouutisia sekä kemian alan Kemia-lehteä.

Lehtiperheeseemme pian liittyvä Matkailulehti on kotimaanmatkailun perinteikäs äänenkannattaja ja Suomen Matkailijayhdistyksen jäsenlehti. Uutena kustantajana uusimme lehden konseptin ja rakennamme printtijulkaisun rinnalle lukijoita ja mainostajia palvelevat verkkosisällöt.

Haemme nyt Matkailulehteen osaavaa ja tarmokasta

PÄÄTOIMITTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen lokakuusta lähtien tai sopimuksen mukaan.

Vastaat työssäsi Matkailulehden printti- ja digikanavien tuotannosta, laadusta ja brändistä ja teet yhteistyötä myyntitiimimme kanssa. Tukenasi on kannustavien työtovereiden ja ammattitaitoisten avustajien verkosto.

Olet idearikas, aloitteellinen ja aikaansaava media-alan ammattilainen. Hallitset digi edellä -ajattelun ja erilaiset juttutyypit, osaat hyödyntää somea ja olet kotonasi niin printti- kuin verkkomedian parissa.

Sinulla on visuaalista silmää ja kokemusta journalistisen työn organisoinnista, ja osaat hallita ajankäyttöäsi. Olet innostunut lehden aihepiiristä ja vastuullisesta matkailusta. Aina parempi, jos sinulla on jo näyttöä matkailujournalismin saralta.

Säilytät huumorintajusi ja rauhallisuutesi kaikissa tilanteissa ja tulet vaivatta toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vaalit journalistista laatua ja arvostat johtamasi median linjauksia, lukijoita ja yhteistyökumppaneita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä ja vakituisen työsuhteen edut. Voit työskennellä omalla kotipaikkakunnallasi osana etätyöverkostoamme. Totta kai pääset myös juttukeikoille kotimaan mahtaviin matkailukohteisiin.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 18. syyskuuta osoitteeseen [email protected]. Kannattaa toimia reippaasti, sillä tavoitteenamme on ripeä rekrytointi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Leena Joutsen, puh. 040 577 8850 (ti 23.8. klo 10–12, to 1.9. klo 14–16, to 8.9. klo 14–16 ja ti 13.9. klo 14–16).

 

Haemme yrittäjäkumppaniksemme idearikasta ja taitavaa

LEVIKKIPÄÄLLIKKÖÄ

kasvattamaan laatumedioidemme levikkiä yhteistyössä toimitustiimin kanssa.

Julkaisemme sisältöjä printissä, verkossa ja uutiskirjeissä. Verkkosisältömme ovat toistaiseksi pääosin avoimia, ja suuntana on kasvattaa maksullisten sisältöjen ja digitilausten osuutta. Tähän ja printtilehtien levikkityöhön tarvitsemme kumppaniksemme osaavaa ammattilaista.

Sinulla on jo näyttöjä onnistuneista projekteista ja kyky saada levikkituotot kasvuun. Olet hyvä hahmottamaan ja tavoittamaan erilaisten medioiden kohderyhmät. Olet ripeä ja käytännönläheinen, osaat hyödyntää monenlaisia kanavia ja pystyt suunnittelemaan kustannustehokkaat kampanjat tiiviissä yhteistyössä päätoimittajien kanssa.

Kerro meille itsestäsi ja ajatuksistasi, niin pääsemme tutustumaan ja tarkentamaan yhteistyömahdollisuuksiamme. Voit tehdä meille alustavan ehdotuksen esimerkiksi tuntityö- tai projektipohjalta ja kertoa myös, millaisella aikapanoksella voisit toimia kumppaninamme.

Lähetä hakemuksesi 18. syyskuuta mennessä osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Leena Joutsen, puh. 040 577 8850 (ti 23.8. klo 10–12, to 1.9. klo 14–16, to 8.9. klo 14–16 ja ti 13.9. klo 14–16).

Lue lisää:

Kempulssin lehtiperhe kasvaa – Matkailulehti on kotimaanmatkailun lipunkantaja

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia