Kemiran toimitusjohtaja Jari Rosendal on kuollut

Kemira Oyj:n pitkäaikainen toimitusjohtaja, vuorineuvos Jari Rosendal on kuollut. Hän menehtyi lyhyen sairauden seurauksena 31. heinäkuuta 2023.

Jari Rosendal oli 58-vuotias ja toimi Kemiran toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

Hän oli Neste Oyj:n, Kemianteollisuus ry:n ja European Chemical Industry Councilin Ceficin hallituksen jäsen. Ennen Kemiraa hän teki pitkän uran kaivosteollisuuden johtotehtävissä.

Jari Rosendal oli johtaja, jolle henkilöstön turvallisuus ja hyvinvointi oli kaikkein tärkeintä, Kemira kertoo tiedotteessa.

Hänen toimitusjohtajakaudellaan Kemiran kannattavuus parani huomattavasti, ja yhtiön strategian painopiste siirtyi kohti kannattavaa ja kestävää kasvua. Kollegat ympäri maailmaa jäävät kaipaamaan Jaria.

Kemira tiedotti 18. heinäkuuta 2023, että Kemiran hallitus ja toimitusjohtaja Jari Rosendal olivat yhdessä sopineet, että Rosendal jättäisi toimitusjohtajan tehtävänsä viimeistään vuonna 2024, ja että hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan haun.

Yhtiön talousjohtaja Petri Castrén toimii väliaikaisena toimitusjohtajana, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään.

(Kuva Kemira) Diplomi-insinööri Jari Rosendal työskenteli Kemiran toimitusjohtajana lähes vuosikymmenen verran.

Kemiran toimitusjohtaja Jari Rosendal jättää tehtävänsä

Kemiran Jari Rosendal: “Kun on pakko, ei tee kipeää”

Kemiran Jari Rosendal: Puhdasta vettä tarvitaan maailman tappiin

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia