Kiillon käsidesiautomaatti kiinnostaa laajalti

Kemianyhtiö Kiilto on lanseerannut uuden käsidesiautomaatin.

Innovaation pohjana toimi kymmenkunta vuotta sitten ideoidun laitteen ensimmäinen versio.

”Pandemian vuoksi havahduimme siihen, että kymmenen vuotta sitten rakennettu tuote on aika päivittää”, sanoo Kiillon asiakkuus ja kehittämispäällikkö Mikko Eskola.

Käsidesiautomaatti on kehitelty erityisesti julkisten tilojen tarpeisiin ja paikkoihin, joissa käyttäjiä on paljon.

Automaatit valmistaa tehtaassaan loimaalainen JKR Muovi Oy. Myös laitteen materiaalit tulevat Suomesta. Muoviosat on tehty rouhitusta kierrätysmuovista, josta on valettu uudelleen käytettävää suulakepuristelevyä.

”Laitteen automatiikka on uusittu täysin”, kertoo kehitystyössä mukana ollut JKR Muovin toimitusjohtaja Juha Koivisto, jonka mukaan päivitysversio valmistui kolmessa viikossa.

Sopii myös ulkotiloihin

Automaatin toimintaa testattiin pilottivaiheessa 25 laitteella. Laitetta voi teollisuusakun avulla käyttää myös ulkona. Kiillon mukaan uutuus on jo ehtinyt herättää kiinnostusta useissa maissa.

Laitetta on koekäyttänyt muun muassa K-Supermarket Vihti, jonne automaatti jää pysyvästi. Kauppias Timo Laukkanen kertoo sekä henkilökunnan että asiakkaiden olevan laitteeseen hyvin tyytyväisiä.

Kauppiaan mukaan asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta etenkin siitä, että käsidesiannosta otettaessa ei tarvitse koskea itse automaattiin.

(Kuva: Kiilto) ”Kaksipuoleista laitetta voi käyttää yhtä hyvin kauppaan mentäessä kuin sieltä poistuttaessa”, sanoo vihtiläinen kauppias Timo Laukkanen.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia