Matkailulehden uutena päätoimittajana aloittaa Tanja Eranto

Kotimaanmatkailun erikoismedian Matkailulehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Tanja Eranto.

Eranto aloittaa painetun lehden ja verkkosivuston uudistamisen 1. marraskuuta 2022 ja siirtyy luotsaamaan julkaisua 1. tammikuuta 2023. Hän seuraa tehtävässä päätoimittaja Torsti Rekolaa, joka päättää oman pestinsä joulukuussa.

Tanja Eranto on journalisti ja matkailuyrittäjä, jolla on vahva osaaminen julkaisujen konseptoinnista ja tuottamisesta. Hän on toiminut muun muassa Yhteishyvän konseptipäällikkönä, viestintäkonsulttina sekä digitaalisen markkinoinnin tehtävissä.

Matkailulehti on kotimaanmatkailun äänenkannattaja, jota seuraavat alan ammattilaiset, yrittäjät, opiskelijat ja harrastajat ympäri Suomen. Ensimmäinen uusittu printtilehti ilmestyy maaliskuussa 2023, uusi verkkosivusto alkuvuodesta.

”Matkailulehti kiertää kallioilta kukkuloille ja kylistä kaupunkeihin ihastelemassa ja ihmettelemässä hienoja kohteita – sekä tietysti tapaamassa kiinnostavia kotimaan matkailijoita”, Eranto hahmottelee.

”Haluamme painottaa vastuullista matkailua ja esitellä myös vähemmän tunnettuja mutta melko helposti saavutettavia helmiä. Samalla liputamme matkailualan vetovoiman puolesta Suomessa.”

Kempulssista lehden uusi kustantaja

Matkailulehti on kertonut yli kahdeksan vuosikymmenen ajan kotimaisista matkailukohteista ja alan ilmiöistä.

Lehti toimii myös Suomen Matkailijayhdistys SMY ry:n jäsenlehtenä. Yhdistys on vuonna 1887 perustetun alkuperäisen SMY:n perinteitä vaaliva järjestö, jonka tarkoituksena on kehittää matkailumahdollisuuksia Suomessa.

Lehti siirtyy vuodenvaihteessa Kempulssi Oy:lle Maaseutuyrittäjät MSY ry:ltä, joka on kustantanut ja tuottanut lehteä vuodesta 2004.

Laadukkaisiin erikoismedioihin keskittyneen Kempulssi Oy:n muut julkaisut ovat Kemiamedia, Uusiouutiset, TTT-lehti (Työ Terveys Turvallisuus) ja Tunne & Mieli.

Aiheesta aiemmin:

Kempulssin lehtiperhe kasvaa – Matkailulehti on kotimaanmatkailun lipunkantaja

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia