Heikki Malinen on tällä hetkellä Nesteen hallituksen jäsen. Hän jättää tämän tehtävän ennen kuin aloittaa yhtiön toimitusjohtajana. Kuva: Outokumpu.

Nesteen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Heikki Malinen

Nesteen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri, MBA Heikki Malinen. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään 2. marraskuuta 2024.

Malinen siirtyy Nesteen palvelukseen Outokumpu Oyj:stä, jossa hän on työskennellyt toimitusjohtajana vuodesta 2020.

”Heikki Malisella on vahva kokemus strategioiden kehittämisestä ja toteuttamisesta, tehostamisesta sekä ihmisten johtamisesta erilaisissa, haastavissa liiketoimintaympäristössä”, sanoo Nesteen hallituksen puheenjohtaja Matti Kähkönen tiedotteessa.

”Hallitus uskoo, että Heikki on oikea henkilö johtamaan Nestettä eteenpäin ja toteuttamaan kasvutavoitteitamme luodaksemme lisäarvoa kaikille sidosryhmillemme.”

Johtanut muun muassa Postia ja Pöyryä

Vuonna 1962 syntynyt Malinen on ennen Outokumpua työskennellyt muun muassa Posti Groupin konsernijohtajana sekä Pöyryn ja UPM North American toimitusjohtajana.

Hänellä on Suomen ja Yhdysvaltain kaksoiskansalaisuus.

Malinen seuraa Nesteen toimitusjohtajana Matti Lehmusta, jonka erosta yhtiö ilmoitti 29. huhtikuuta. Lehmus hoitaa tehtävää siihen asti, kunnes Malinen aloittaa työnsä.

Lue myös:

Nesteen toimitusjohtaja Matti Lehmus jättää tehtävänsä


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Osallistut samalla messulippupaketin arvontaan!

Lue lisää ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia