Presto Paloturvallisuus osti vaarallisten kemikaalien käsittelijäyrityksen DGM:n liiketoiminnan

Presto Paloturvallisuus Oy:n mukaan nyt hankittu uusi toimiala täydentää luontevasti yhtiön turvallisuuspalveluiden kokonaistarjoamaa. DGM:n toiminta jatkuu Preston nimen alla.

Vaarallisten aineiden kuljetukseen, varastointiin ja kemikaaliturvallisuuteen erikoistuneessa DGM:ssä (Dangerous Goods Management Finland Oy) työskentelee kuusi henkeä, jotka jatkavat Preston palveluksessa.

Vuonna 2000 aloittaneen DGM:n liikevaihto on noin 1,8 miljoonaa euroa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat lähellä lentoasemaa Vantaan Koivuhaassa, mutta yhtiöllä on asiakkaita ympäri Suomea.

Kuljetusten ja varastoinnin lisäksi DGM:n alaa ovat muun muassa käyttöturvallisuustiedotteiden laatiminen ja kääntäminen, luparajojen ja -vaatimusten selvitykset sekä turvallisuuskoulutukset.

Presto Paloturvallisuus Oy minimoi tulipalojen ja tapaturmien riskiä asiakasyrityksissään. Yhtiö on osa ruotsalaisomisteista Presto-konsernia.

Liiketoimintakaupan jälkeen Presto tarjontaan kuuluvat kattavat paloturvallisuuspalvelut, ensiapuvalmius, entistä laajemmat turvallisuuskoulutukset sekä vaarallisten aineiden käsittelyyn ja kuljetuksiin liittyvät palvelut.

(Kuva Presto) Timo Saarinen tarkistaa, että tuotteissa on oikeat varoituslipukkeet, jotka varmistavat turvallisen kuljetuksen.


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken palkintoja.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia