Suomalainen Virta voitti brittiläisen uusiutuvan energian palkinnon parhaista älyratkaisuista

Sähköautojen latauspalveluratkaisuja tarjoava Virta otti voiton British Renewable Energy Awards -kilpailun älykkäiden energiajärjestelmien kategoriassa.

Ison-Britannian suurimman uusiutuvan energian ja puhtaan teknologian toimialajärjestön palkinnot myönnetään yrityksille, henkilöille ja hankkeille, jotka ovat alalla edelläkävijöitä.

Tuomariston mukaan suomalaisyhtiön digitaalinen latausalusta ja kokonaisvaltainen latausratkaisu mahdollistavat nopean siirtymisen sähköiseen liikkuvuuteen, mikä vähentää liikenteen päästöjä ja yhdistää sähköajoneuvot ja uusiutuvan energian tuotannon kustannustehokkaasti.

”Virta-ratkaisu on markkinoiden pätevin ja innovatiivisin, ja kaikki osapuolet kykenevät hyödyntämään sitä jo nykyisillä resursseillaan”, palkintoperusteissa todetaan.

Vuonna 2013 perustettu Virta on johtava digitaalinen sähköautojen latausalusta Euroopassa. Virran palvelujen kautta sähköautojen kuljettajien hyödynnettävissä on yli 400 000 latauspistettä liki 70 maassa.

(Kuva Virta) Yli puolet Suomen julkisista sähköajoneuvojen latauspisteistä toimii Virran latausalustalla.


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken palkintoja.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia