Ympäristökonkarien konsulttitoimisto Kari & Pantsar sai uuden osakkaan Solwers-konsernista

Solwers Oyj on ostanut kolmasosan ympäristökonsultointiin keskittyvästä muutostoimistosta Kari & Pantsar Oy:stä.

Osakkuudellaan Solwers vahvistaa yhtiöidensä läsnäoloa ekologisissa ja ympäristöpalveluissa.

Kari & Pantsar Co. on Emma Karin ja Mari Pantsarin toukokuussa 2023 perustama yhtiö, joka auttaa yrityksiä minimoimaan ympäristö- ja ilmastovaikutuksiaan, vastaamaan lisääntyviin raportointivaatimuksiin ja laatimaan biodiversiteetti- ja kiertotaloussuunnitelmia.

Yrityksen palveluihin kuuluvat myös johdon strateginen vastuullisuuskonsultointi, ekologiset kompensaatiot ja luontopohjaiset ratkaisut.

Emma Kari on aiemmin toiminut muun muassa kansanedustajana ja ympäristö- ja ilmastoministerinä. Mari Pantsar työskenteli ennen yrittäjyyttään Sitran kestävyysratkaisujen johtajana.

Kari & Pantsarin asiakaskuntaan kuuluu yrityksiä pienistä ja keskisuurista suurfirmoihin, finanssialan toimijoita sekä kaupunkeja.

Yhtiö suunnittelee parhaillaan nimenvaihdosta ja kansainvälistymistä.

”Ilmastoratkaisuilla kova kiire”

”Luontokadon pysäyttämisellä ja ilmastoratkaisuilla on jo kova kiire. Siksi meille on tärkeää kasvattaa vaikuttavuuttamme. Solwers on tähän loistava kumppani”, Kari ja Pantsar kommentoivat tiedotteessa.

Solwersin hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas näkee uudessa yhteistyössä suuren markkinapotentiaalin.

”Emman ja Marin liiketoiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja haluamme tarjota puitteet toiminnan nopealle kasvulle. Olemme ylpeitä siitä, että he ovat valinneet Solwersin osakkaaksi ja kumppaniksi tälle kasvumatkalle”, Sebbas sanoo.

Solwers Oyj on asiantuntijayritysten muodostama konserni, joka toimii kasvualustana omistamilleen yhtiöille.

Solwers-yhtiöt tarjoavat 600 hengen voimin suunnittelu- ja projektinhallintapalveluja Suomessa ja Ruotsissa. Solwers listautui Nasdaq Helsinki First North -markkinapaikalle vuonna 2021.

(Kuva Kari & Pantsar Co) Ympäristötiedettä opiskellut Emma Kari (vas.) on koulutukseltaan filosofian maisteri ja Mari Pantsar analyyttisesta kemiasta väitellyt filosofian tohtori.

Lue myös:

Mari Pantsar – Kiertotalouden edistäjä

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Tilaa heti tai viimeistään 31.3.2024, niin osallistut myös kylpylävuorokauden arvontaan!

Lue lisää ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia