Kemianteollisuus jakaa jälleen turvallisuuspalkintonsa – haku avoinna

Kemianteollisuuden vuoden 2023 turvallisuuspalkinto on avoinna haettavaksi.

Palkinto myönnetään esimerkillisestä turvallisuustyöstä. Tunnustuksen tarkoitus on kannustaa alan toimijoita tavoitteelliseen turvallisuustyöhön, yhä parempiin tuloksiin ja hyvien käytäntöjen jakamiseen.

Palkintoa voivat hakea kemianteollisuuden Responsible Care -vastuullisuusohjelmassa mukana olevat yritykset sekä kemian ja lähialojen oppilaitokset.

Yritysten hakemusten arvioinnissa huomioidaan kehityshankkeet työturvallisuudessa, prosessiturvallisuudessa ja turvauhkiin varautumisessa sekä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Palkinnot jaetaan pienten, keskisuurten ja suurten yritysten sarjoissa.

Oppilaitosten hakemuksissa otetaan erityisesti huomioon toiminnan tai koulutuksen kehittäminen turvallisuuskulttuurin, -ajattelun ja -osaamisen näkökulmasta. Koulutusaloja voivat olla kemia ja sen lähialat sekä luonnontieteiden että tekniikan eri alueilla.

Voittajat valitsee Responsible Care -ohjelman palkintoraati, johon kuuluvat edustajat Kemianteollisuus ry:stä, Teollisuusliitto ry:stä, Ammattiliitto Pro ry:stä ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:stä.

Palkinnosta saa lisätietoja ja sitä voi hakea täällä 1. maaliskuuta 2023 asti. Voittajat julkistetaan myöhemmin keväällä.

(Kuva Nokian Renkaat) Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinto on jaettu viisi kertaa, viimeksi vuonna 2021, jolloin suurten yritysten sarjan voiton vei Nokian Raskaat Renkaat.

Aiheesta aiemmin:

Käsidesi toi ammattiopistolle Kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon

Kemianteollisuus palkitsi turvallisuusosaajat


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tärkeimmät tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Arvomme uusien uutiskirjetilaajien kesken yhden yön kylpyläloman kahdelle.

Lue lisää ja tee tilaus täällä.


P.S. Oletko kemian seurojen jäsen? Jos haluat uutiskirjeemme myös vuonna 2023, käy uusimassa tilauksesi täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia