Muoviteollisuus palkitsi Vuoden ruiskuvalajan – Coreplast Laitila on vaativien teknisten muoviosien osaaja

Vuoden 2024 ruiskuvalajaksi on valittu Coreplast Laitila Oy. Palkinto luovutettiin Työväline- ja Muoviteollisuuden neuvottelupäivillä Kolilla 25. tammikuuta.

Coreplast Laitila on vuosikymmenten varrella tasaisesti kasvanut yritys, jonka ansiot Suomen ruiskuvalun kehittäjänä ovat vahvat, palkintoperusteluissa todetaan.

Nykyisellään Coreplast tarjoaa visuaalisesti vaativia, mittatarkkoja ratkaisuja muun muassa vapaa-ajan, elektroniikan, terveydenhuollon ja ajoneuvoteollisuuden johtaville yrityksille.

Yhtiön valamien tuotteiden kirjo vaihtelee alle yhdestä grammasta kahdeksaan kiloon.

”Muoviosaamisen juuret Suomessa ovat syvällä, ja ne risteilevät joka puolelle maata. Se on vahvuuttamme”, sanoo Muoviteollisus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä.

”Vuoden ruiskuvalajan palkitseva Muoviteollisuus ry:n ruiskuvalujaosto toimii yhtenä kohtaamispintana näille osaaville yrityksille sekä alan koulutus- ja tutkimuslaitoksille.”

Korkean jalostusasteen kansainvälinen valmistaja

Kärhän mukaan Suomeen halutaan erityisesti korkean jalostusasteen vastuullisia kansainvälisiä tuotevalmistajia. Coreplast on nimenomaan sellainen.

”Mahdollistaja. Aktiivinen yritys. Yli sadan osaavan ihmisen työpaikka”, toimitusjohtaja listaa.

Valintaan vaikutti myös se, että Coreplast on yrityksenä dynaamisesti luonut paitsi uutta muovituotevalmistusta myös uutta tapaa työssä oppimiseen sekä mallia vihreään siirtymään, mistä osoituksena on aurinkovoiman käyttöönotto.

Yrityksessä tehtävää kehitystyötä tukee sen kansainvälinen tausta osana tanskalaista SP Groupia.

(Kuva Muoviteollisuus) Coreplast Laitilan myyntijohtaja Kauko Kämäräinen (vas.) vastaanotti Vuoden ruiskuvalaja 2024 -palkinnon  Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtajalta Vesa Kärhältä.


Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Tilaa heti tai viimeistään 31.3.2024, niin osallistut myös kylpylävuorokauden arvontaan!

Lue lisää ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia