Fazer tuo pilottimyyntiin uutuuskonvehdin, joka tehdään yhtiön tuotantoylijäämästä ja sivuvirrasta.
Taste the Future Oat Choco toffee -nimiset konvehdit valmistetaan alipainoisista Oat Choco -kauralevyistä, jotka sisältävät myös Arriba-kaakaota.
Sydämenmuotoiset konvehdit täytetään toffeella, jossa on mukana kaurajuoman tuotannon sivuvirtana muodostuvaa okaraa. Okarassa on paljon kauran hyviä ainesosia.
Konvehdit eivät sisällä palmuöljyä, jonka Fazer on sitoutunut poistamaan kaikista makeis- ja keksituotteistaan vuoden 2026 loppuun mennessä.
Vegaaniset konvehdit pakataan biohajoavaan rasiaan, joka on tehty kompostoitavista materiaaleista.
Jatkokehitys kuluttajapalautteen perusteella
Rajoitettu erä käsintehtyjä kaura-kaakaokonvehteja tuli myyntiin 6. toukokuuta Fazerin Kluuvikadun kahvilaan Helsingissä, yhtiön vierailukeskukseen Vantaalla sekä joihinkin ruotsalaismyymäläihin.
Lisäksi uutuutta saa Fazer Store -verkkokaupasta.
Pilottimyynnin aikana Fazer kerää kuluttajapalautetta tuotteen jatkokehitystä varten.
Lue myös:
Ilmasta kaapattu soleiiniproteiini löysi tiensä Fazerin suklaaseen – myynti käyntiin Singaporessa
Fazer kehitti sivuvirrastaan uuden raaka-aineen – kauraproteiini sopii moneen käyttöön
Suklaata bioreaktorista – Fazer tutkii kaakaon soluviljelyä
Fazerin voitokas innovaatio – ksylitolia kauran kuorista
Tilaa Kemiamedian uutiskirje!
Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Osallistut samalla messulippupaketin arvontaan!