"Yhteistyössä MLL:n kanssa voimme vaikuttaa konkreettisesti lasten ja nuorten elämään. Näemme, että se on investointi meidän kaikkien tulevaisuuteen", sanoo Kiillon Eeva Solja. Kuva: Kiilto.

Kemianyhtiö Kiillon henkilöstö äänesti vuosittaisesta lahjoituksesta – voiton vei lasten ja nuorten hyvinvointi

Pirkanmaalaiset pitkän linjan perheyritykset Kiilto ja Insta ovat tehneet viidennen yhteisen lahjoituksensa hyväntekeväisyyteen.

Kohteen saivat päättää yritysten henkilöstöt.

Äänestyksen tulos oli, että 10 000 euron lahjoitus osoitettiin Mannerheimin lastensuojeluliitolle nuorten mielenterveyden tukemiseen.

Mannerheimin lastensuojeluliitto (MLL) edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia tarjoamalla tukea ja toimintaa ja vaikuttamalla erilaisissa yhteiskunnallisissa foorumeissa.

”Lasten ja nuorten mielenterveysongelmat ovat yksi yhteiskuntamme keskeisiä haasteita, ja ne koskettavat meitä jokaista henkilökohtaisesti jollakin tavalla”, pohtii Kiillon hallituksen jäsen Eeva Solja.

”Haluamme Kiillossa luoda hyvinvointia ja rakentaa kestävää tulevaisuutta pitkäjänteisesti, joten on hienoa, että henkilöstömme valitsi hyväntekeväisyyskohteeksi juuri lasten ja nuorten mielenterveyden edistämisen.”

Yritysten yhteislahja suuntautui vuosina 2023 ja 2022 Ukrainan auttamiseen. Sitä ennen lahjoituksen sai kaksi kertaa Nuorten mielenterveysseura Yeesi ry.

Lue myös:

Kemianyhtiö Kiillossa otettiin lapset mukaan töihin – päivän hitti oli käsihygienian tarkistaminen uv-valolla

Sata vuotta Kiiltoa – perheyhtiötä luotsaa jo neljäs polvi


 

Tilaa Kemiamedian uutiskirje!

Tilaajana saat sähköpostiisi kerran viikossa kiinnostavimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista. Osallistut samalla kylpylävuorokauden arvontaan!

Lue lisää ja tee tilaus täällä.

Kerro meille mielipiteesi!

 

Nimi(Pakollinen)
Hidden
Mitä mieltä olit artikkelista? Lähetä meille palautetta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisää uutisia